Folder & Holder

Design och hantverk möts i Folder. Väskan för det aktivitetsbaserade kontoret. Vi är stolta över att presentera vårt senaste tillskott av tillbehör inom personlig förvaring. Folder är en vikbar kontorsväska för det aktivitetsbaserade kontoret. Väskan är gjord i återvunnen fiberpapp med vattenavvisande lack och med detaljer i naturgarvad läder. Väskan kan, när den inte används, vikas helt platt för enkel förvaring.

Folder kan även kombineras med Holder som är en insats som håller ordning på papper, pennor eller dator. Naturligtvis passar Folder och Holder perfekt i våra skåp. Folder och Holder är tillverkade i Småland av den anrika väskproducenten Alstermo Bruk som gjort resväskor sedan 1804, alltså över 200 år!

Folder och Holder kan färganpassas till varje specifikt projekt och går även att få med tygremmar. Standardutförandet är svart papp med naturgarvart läder eller med svarta tygremmar.


I samband med framtagningen av Folder gjorde Addi Designstudio en film om produkten där de lyfter fram de tankar de hade under processen. De lyckas här få fram det man inte ser direkt i väskan… den historia som gett form åt produktionen.