CNC-Operatör

Nu förstärker vi personalstyrkan med nya medarbetare för arbete i vår produktionsenhet i Kalmar!

I arbetsuppgifterna ingår volymkörning av CNC-bearbetade komponenter och från fall till fall även
hel nykonstruktion av komponenter och möbler. Du ansvarar för tillverkningen och beredning av arbetet. Du har eget ansvar för upplägget av arbetsordning och fördelning av jobben, i samarbete med övriga medarbetare. Du skall vara van vid CNC-bearbetning och konstruktion av möbler inom träindustrin. En stor fördel är om du också har gediget maskin- och teknikintresse. Arbete med andra moment än CNC-körning ingår också i uppgifterna då vårt lagarbete många gånger kräver att alla hjälps åt vid olika stationer.

Viktiga parametrar i rollen som CNC-operatör är samarbete, kommunikation och förståelse för produkternas flöde. Du kommer att bli en viktig del av teamet med nära samarbete med övriga avdelningar i produktionen. Omprioritering av arbetsordning förekommer vilket kräver en viss flexibilitet. Arbetstiden är heltid, måndag-fredag dagtid.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad och erfaren inom CNC-maskinbearbetning, tillverkning och konstruktion. För att trivas i rollen bör du som person ha lätt för att samarbeta och drivs av att lära och utvecklas. Du har ansvarskänsla både för din roll och för gruppen. Vidare tror vi att du är noggrann och har en vilja att utvecklas tillsammans med Mizetto på vår resa.

Som anställd hos Mizetto värdesätter vi ansvar, engagemang och god service och alla medarbetare ska kunna stå bakom vår laganda som vi värderar väldigt högt. Låter vi som en arbetsgivare för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Urval görs löpande och tjänsterna kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill arbeta med ett härligt team, tveka inte att skicka in till ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten/tjänsterna eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Richard Muskala

Richard Muskala

Produktchef, Försäljning

Håll dig à jour

Se till att hålla dig uppdaterad med det senaste genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Prenumerera