Lediga tjänster

Säljare/rådgivare inom design

Arbetsuppuppgifter:

Du fungera som rådgivare mot kund och arkitekt, svara på inkommande förfrågningar och uppsökande säljarbete, diverse försäljningsadministration, koordinering av interna säljrelaterade
processer, planering av och deltagande i nationella och internationella mässor samt uppsökande säljarbete.
Både nationella och internationella resor i begränsad omfattning kommer förekomma, framförallt för uppsökande försäljning och deltagande i mässor.

Personliga egenskaper

• Strukturerad, kommunikativ och du gillar att hålla på med försäljning och trivs med att arbeta i en resultatdriven miljö.
• Många kontaktytor vilket kräver att du har ett starkt kundfokus och förmågan att sätta dig in i och förstå en designorienterad produkt.
• Självdisciplinerad och kan leda dig själv i dina arbetsuppgifter och mål.
• Förmågan att skapa långsiktiga relationer och bygga förtroende både internt och externt.
• Bekväm med att ta direktkontakt med nationella och internationella säljprospekt samt kunder.

Vi önskar att du har följande kunskaper och bakgrund:

• Minst 5 års relevant yrkeserfarenhet.
• Minst Gymnasieutbildning, kommersiell och eller teknisk säljsupport bakgrund.
• Gärna erfarenhet av internationell B2B-försäljning.
• Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift, övriga språk är meriterande framförallt tyska.
• B-körkort är ett krav.
• Goda IT-kunskaper och van av att jobba i Microsoft Officepaketet

Ansökan:

Tjänstens placering är i Kalmar och kommer tillsättas omg. Vi arbetar med löpande urval och vill ha din ansökan snarast, dock senast den 15 mars 2023. För den här tjänsten gäller 6-månaders
provanställning.

För frågor rörande tjänsten, kontakta Malin Muskala.

Ansökan skickas till: hr@mizetto.com

Slutmontering och Paketering

Nu förstärker vi personalstyrkan med nya lagermedarbetare för arbete i vår produktionsenhet i Kalmar!

Arbetsuppuppgifter:

Vid vår slutmonteringsstation ingår sista delen av monteringen. Du kommer att arbeta med att slutmontera möblerna innan de packeteras och levereras till våra kunder. Som slutmontör ansvarar du för att avsyna produkterna, montera komponenter så som dörrar, lådor lås och så vidare. Du ansvarar även för berört komponent-lager och ska säkerställa att material finns och beställs i tid. Viss truckkörning kan förekomma.

Vi levererar möbler och projekt över hela världen och därför värdesätter vi att du klarar av högt tempo och har helhetsförståelse och samma stora engagemang, noggrannhet som vårt övriga team. Det är viktigt att du hittar struktur i ditt arbete och kan planera din dag i samråd med dina medarbetare. Arbetstiden är heltid, måndag-fredag dagtid.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är effektiv och noggrann med intresse för praktiska arbetsuppgifter. Du är händig, pigg och trevlig och har med fördel erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Har du truckkort samt truckvana är det väldigt meriterande. Då arbetsuppgifterna kräver order-läsning, bokning av transporter och nära kontakt med kollegor samt viss kontakt med leverantörer så är flytande svenska i tal och skrift ett krav. Eftersom en stor del av vår försäljning är export så är även kunskap i Engelska viktigt.

Vi önskar att du har följande kunskaper och bakgrund:

Meriterande: Möbelmontör/Inredningsmontör - 2-4 års erfarenhet
Utbildning: Gymnasial utbildning

Som anställd hos Mizetto värdesätter vi ansvar, engagemang och god service och alla medarbetare ska kunna stå bakom vår laganda som vi värderar väldigt högt. Låter vi som en arbetsgivare för dig?

Varmt välkommen med din ansökan! Urval görs löpande och tjänsterna kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För frågor rörande tjänsten, kontakta Markus Söderqvist.

Ansökan skickas till: hr@mizetto.com

CNC-Operatör

Nu förstärker vi personalstyrkan med nya medarbetare för arbete i vår produktionsenhet i Kalmar!

I arbetsuppgifterna ingår volymkörning av CNC-bearbetade komponenter och från fall till fall även
hel nykonstruktion av komponenter och möbler. Du ansvarar för tillverkningen och beredning av arbetet. Du har eget ansvar för upplägget av arbetsordning och fördelning av jobben, i samarbete med övriga medarbetare. Du skall vara van vid CNC-bearbetning och konstruktion av möbler inom träindustrin. En stor fördel är om du också har gediget maskin- och teknikintresse. Arbete med andra moment än CNC-körning ingår också i uppgifterna då vårt lagarbete många gånger kräver att alla hjälps åt vid olika stationer.

Viktiga parametrar i rollen som CNC-operatör är samarbete, kommunikation och förståelse för produkternas flöde. Du kommer att bli en viktig del av teamet med nära samarbete med övriga avdelningar i produktionen. Omprioritering av arbetsordning förekommer vilket kräver en viss flexibilitet. Arbetstiden är heltid, måndag-fredag dagtid.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad och erfaren inom CNC-maskinbearbetning, tillverkning och konstruktion. För att trivas i rollen bör du som person ha lätt för att samarbeta och drivs av att lära och utvecklas. Du har ansvarskänsla både för din roll och för gruppen. Vidare tror vi att du är noggrann och har en vilja att utvecklas tillsammans med Mizetto på vår resa.

Som anställd hos Mizetto värdesätter vi ansvar, engagemang och god service och alla medarbetare ska kunna stå bakom vår laganda som vi värderar väldigt högt. Låter vi som en arbetsgivare för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Urval görs löpande och tjänsterna kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill arbeta med ett härligt team, tveka inte att skicka in till ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten/tjänsterna eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Richard Muskala

Richard Muskala

Produktchef, Försäljning

Håll dig à jour

Se till att hålla dig uppdaterad med det senaste genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Prenumerera