Lediga tjänster

Slutmontering och Paketering:

Nu förstärker vi personalstyrkan med nya lagermedarbetare för arbete i vår produktionsenhet i Kalmar!

Vid vår slutmonteringsstation ingår sista delen av monteringen, paketering och utlastning samt bokning av transporter. Du kommer att arbeta med packning och plockning av varierande mindre,
medelstort och stort gods som ska levereras ut från vår fabrik. Packningen sköts vid vårt lager och gods packas oftast på pall. Vid utlastning förekommer truckkörning. Bokning av transporter sker via dator. Arbetet ställer krav på bra helhetsförståelse, stort engagemang, noggrannhet och tempo då det är viktigt att inkommande beställningar packas rätt och levereras i tid. Arbetstiden är heltid, måndag-fredag dagtid.

Din profil

Vi söker dig som är effektiv och noggrann med intresse för praktiska arbetsuppgifter. Du är pigg och trevlig och har med fördel erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Har du truckkort samt truckvana är det väldigt meriterande. Då arbetsuppgifterna kräver order-läsning, bokning av transporter och viss kontakt med leverantörer så är flytande svenska i tal och skrift ett krav.

Som anställd hos Mizetto värdesätter vi ansvar, engagemang och god service och alla medarbetare ska kunna stå bakom vår laganda som vi värderar väldigt högt. Låter vi som en arbetsgivare för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Urval görs löpande och tjänsterna kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

CNC-Operatör

I arbetsuppgifterna ingår volymkörning av CNC-bearbetade komponenter och från fall till fall även
hel nykonstruktion av komponenter och möbler. Du ansvarar för tillverkningen och beredning av arbetet. Du har eget ansvar för upplägget av arbetsordning och fördelning av jobben, i samarbete med övriga medarbetare. Du skall vara van vid CNC-bearbetning och konstruktion av möbler inom träindustrin. En stor fördel är om du också har gediget maskin- och teknikintresse. Arbete med andra moment än CNC-körning ingår också i uppgifterna då vårt lagarbete många gånger kräver att alla hjälps åt vid olika stationer.

Vikta parametrar i rollen som CNC-operatör är samarbete, kommunikation och förståelse för produkternas flöde. Du kommer att bli en viktig del av teamet med nära samarbete med övriga avdelningar i produktionen. Omprioritering av arbetsordning förekommer vilket kräver en viss flexibilitet. Arbetstiden är heltid, måndag-fredag dagtid.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad och erfaren inom CNC-maskinbearbetning, tillverkning och konstruktion. För att trivas i rollen bör du som person ha lätt för att samarbeta och drivs av att lära och utvecklas. Du har ansvarskänsla både för din roll och för gruppen. Vidare tror vi att du är noggrann och har en vilja att utvecklas tillsammans med Mizetto på vår resa.

Som anställd hos Mizetto värdesätter vi ansvar, engagemang och god service och alla medarbetare ska kunna stå bakom vår laganda som vi värderar väldigt högt. Låter vi som en arbetsgivare för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Urval görs löpande och tjänsterna kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill arbeta med ett härligt team, tveka inte att skicka in till ansökan redan idag!

Maskin-Operatör:

Som produktionsmedarbetare ansvarar du för att dagens order utförs på ett korrekt sätt. Du startar med att ställa maskinerna efter önskad order och fortsätter sedan med att fylla på och förbereda
material i maskinerna. Tillsammans med dina kollegor ser ni till att allt rullar på utan avbrott.

Om dig:

Vi söker efter en ansvarstagande person, du har erfarenhet av produktionsarbete och är nu redo att
möta nästa utmaning. Du gillar ordning och reda och är mycket tekniskt intresserad och kunnig. Du
gillar att förstå tekniken bakom maskiner och i de fall problem uppstår, gärna felsöker och hittar lösningar. Om ditt planerade arbete inte blir som det är tänkt, navigerar du enkelt om och anpassar dig efter rådande situation. Du är helt enkelt en flexibel person. Sen är du självklart allt det där andra, som en god lagspelare, analytisk, arbetsam och positiv. Arbetstiden är heltid, måndag-fredag dagtid.

Truckkort är meriterande.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper!

Har du frågor om tjänsten/tjänsterna eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Richard Muskala

Richard Muskala

Produktchef, Försäljning

Håll dig à jour

Se till att hålla dig uppdaterad med det senaste genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Prenumerera