PERSONLIG FÖRVARING, FRAME

Frame är en flexibel modulförvaring för det aktivitets-baserade kontoret som bokstavligt talat sticker ut. Med endast två moduler kan du skapa stor variation.

Ramen på den större modulen skapar spännande skuggspel och dynamik.  Välj mellan olika material och färger, kombinera de två modulerna efter behov och önskemål. Ramen för den utstickande modulen är byggd med 45graders gerade hörn som visar hantverket bakom möbeln och ger ramen det exklusiva utseendet som karakteriserar Frame. Alla kanter är fasade för att fullända intrycket.

Ytskikten på Frame är noga utvalda för att ge en hög finish. Ramen på den större kuben går att få i valfi NCS men kommer också i vitlaserad Ask eller Ek. Direktlaminatet i den mindre stommen är speciellt utvalt för att ge en matt och sammetslen yta som både har en inbjudande känsla och som samtidigt är slittåligt. Luckorna går att få i valfi NCS. Stommarna är gjorda i två yttre djup (450 och 550mm) men innemåtten i de personliga facken är ändå det samma. Alla dörrar är heltäckande.


Ladda Hem


Produktkategori
PERSONLIG FÖRVARING