Rullande elegans i den urbana djungeln

Det är detaljerna som gör det. En mjukt rundad serveringsbricka i trä, färger hämtade ur skogens djup och naturgarvat läder som möter handen. Tillsammans en ovanligt sofistikerad kombination för de rörliga behoven.

Bistro och Bin There överraskar med sin naturnära trettiotalsflärd. De runda kärlen med läderdetaljer och lock av trä löser de mindre källsorteringsbehoven med elegans – såväl i vagnen som för sig själva. Utan lock blir de dekorativa krukor för gröna växter, syre, textur och liv. Plantera, vattna och ta djungeln med dig dit du går!

Vagnar och tunnor är lackade i strukturlack. Både tunna och vagn går att få i 5 olika RAL kulörer; Olive green, Copper brown, Antracit, Signal white och Beige.

Läderlindning och detaljer i narturgarvat läder från Tärnsjö.

Val av bricka:
Askfaner, vitpigmenterad.
Ekfaner, klarlackad.
Samtliga utföranden är med plywoodkärna.

DIMENSIONER

BISTRO

VAGN
H: 790
B: 778
D: 350
BRICKA
H: 12
B: 674
D: 335
SOPTUNNA 27 L ( Tillval )
H: 335
D: 321

DESIGN

Addis tankar kring Bistro

Grundtanken bakom Bin There & Bistro var att ta fram en familj av mobila källsorteringskärl. Vi hämtade inspiration från 30- och 40-talets drinkvagnar som vi gett ett lite mer avskalat och strikt uttryck och kombinerat med läder från Tärnsjö. Förutom miljösorteringskärlen ville vi också inspirera till att få in lite mer växter i kontorsmiljön.

Färger och material

SIGNAL WHITE

RAL 9003

COPPER BROWN

RAL 8004

OLIVE GREEN

RAL 7002

ANTRACIT

RAL 7043

BEIGE

RAL 1001

Askfaner, vitpigmenterad.
Ekfaner, klarlackad.

Samtliga utföranden är med plywoodkärna.