Skuggspel över ytan. Ett djup där innanför.

Allt handlar om relationer. Skugga – ljus. Yta – djup. Avståndet mellan oss. Med en djupare mening ger Frame liv och rörelse i förvaringen.

Skapa skuggspel och dynamik med ramar och moduler där kvadraten är basen. Genom att kombinera olika material och färger kan du bygga tomrum, skapa relationer.

Lätt fasade kanter, exakt sammanfogade hörn och ytskikt med hög finish bidrar till ett exklusivt uttryck. Men kommer du riktigt nära är det ytan du lägger märke till, där bland skuggorna. Sammetslen.

Ramen på den större kuben går att få i valfri NCS men kommer också i vitpigmenterad Ask eller Ek. Direktlaminatet i de mindre stommarna är speciellt utvalt för att ge en matt och sammetslen yta som både har en inbjudande känsla och som samtidigt är slittåligt. Luckorna går att få i valfri NCS.

DIMENSIONER

B: 800, 400 mm
H: 800, 400mm
D: 550, 450 mm

DESIGN

Addis tankar kring Frame

Tanken bakom Frame var att skapa en kreativ canvas med så få moduler som möjligt. Vår inspiration kom från tanken att jobba med olika djup där vi kunde få fram ett intressant skuggspel beroende på hur modulerna placerades. Vi ville heller inte att storleken på förvaringen skulle påverkas trots att modulerna har olika storlek. För att sedan lyfta fram hantverket ville vi jobba med klassiskt girade hörn och träfaner på de utstickande ramarna.

Lugnt och sobert eller kreativt och lekfullt, det är upp till arkitekten.

Moduler

Färger och material

Vit MFC

Valfri kulör

EK
Faner

Ask
Faner