Din hjälpreda
på kontoret

Soffice är en serie produkter eller accessoarer som agerar hjälpreda på kontoret, arbetsplatsen eller skrivbordet.

Ur samma form, av återvunnen plast som reducerats till fiber och sedan pressats till filt, har fyra olika produkter skapats.
Serien innehåller en större väska med handtag för att bära eller transportera saker som laddare, anteckningsböcker, verktyg, pennor och annat till och från en förvaring och en arbetsstation. Det finns också en sladdförvaring med en lock i trä, ett mindre brickliknande ställ för pennor, visitkort eller en telefon, samt en mellanstor väska med handtag med mindre fack i för småförvaring av olika ting.

Soffice-serien fungerar som en familj av fyra eller som separata delar på ett skrivbord eller i hemmamiljö. I dess filtkorgar kan allt från Legobitar och färskplockade örter till post-it-block och en termos rymmas.

Colours

Solid Oak
Handle & Lid

Grey Felt
Post-consumer recycled PET

Variations

Soffice Bag

Soffice Toolbox

Soffice Cord

Soffice Pen

Dimensions

Soffice Bag
H: 300 mm, 11.81″
W: 349 mm, 13.74″
D: 177 mm, 6.97″

Soffice Toolbox
H: 150 mm, 5,91″
W: 340 mm, 13,39″
D: 167 mm, 6,61″

Soffice Cord
H: 96 mm, 3,78″
W: 336 mm, 13,23″
D: 168 mm, 6,61″

Soffice Pen
H: 40 mm, 1,57″
W: 331 mm, 13,03″
D: 163 mm, 6,42″

Words from the designer
“The pieces of the series are shaped with a holistic approach.”
– Studio Nooi

Traysi

Brickorna i set om tre är lika mycket en dekorativ skulptur på skrivbordet som en funktionell och mobil liten förvaring för de viktigaste sakerna.

Folder

Hållbara väskor i lackad papp är en självklar del av det rörliga och miljömedvetna kontoret. Ett val att vara stolt över.

Lumber vinner Dezeen Awards

” This furniture collection proposes a new typology for the workplace as well as other public spaces. The ‘positively lightweight’ design is stripped of unnecessary details yet remains flexible and versatile in its applications.” – Judges Comments