Skip to main content

Ett grönt kontor är en smart investering

Främjar välmående och produktivitet

Växter har en kraftfull effekt att påverka vår förmåga att bearbeta information och prestera bättre på jobbet. Forskning visar också att gröna växter på arbetsplatsen ökar vår koncentrationsförmåga såväl som främjar välmående och produktivitet. Ett grönt kontor är en långsiktig och smart investering i både människan och miljö.

Alla våra produkter är så klart enkla att underhålla, som att bevattna, flytta runt och plantera om. Detta tror vi är lika avgörande för en välfungerande och kreativ miljö som växterna i sig.

Genom att ta in naturen skapas arbetsplatser där välmående, hälsa och produktivitet frodas.

Skakar liv i arbetsplatsen

Har du någon gång satt foten i ett kontor och omedelbart känt dig lugn, kanske till och med inspirerad? Grönska kan ha den effekten. Att addera växter till arbetsmiljön skapar en välkomnande och mer kreativ atmosfär. De bidrar också med en touch av färg och kan skaka liv i annars sterila kontorslandskap. Med våra planteringskärl är det enkelt att skapa grönare, modernare och mer inbjudande arbetsplatser.

Skapa gröna platser med Mizetto

Vår kollektion av planteringskärl erbjuder oändliga möjligheter och går att anpassa till din arbetsplats eller kontor. Från minimalistiska och integrerade planteringslådor som Cottage och Understand, till djärva pjäser som Plant Here som låter dig vara kreativ med både arrangemang och yta.

PLANT HERE

Skärma av, rama in,
skapa en scen

Få planteringskärl har så mycket karaktär och flexibilitet som Plant Here. Genom att kombinera moduler av olika form, höjd och färg kan iögonfallande installationer skapas.

UNDERSTAND

Grönska på alla plan
och nivåer

Med planteringskärl integrerade i Understand kommer växterna nära inpå arbetsplatsen utan att konkurrera om yta. Bygg på höjden, diagonalen och bredden, låt växterna ta över helt eller kombinera med förvaring.

BIN THERE

Rulla in, fram
och rulla bort

Plötsligt där, andra stunden borta. Allt fler arbetsplatser och rum på kontor behöver vara flexibla och tillåta spontana aktiviteter. Med Bin there kan kan återvinning och grönska kombineras och enkelt anpassas för dagens ändamål.

C-PLANTER

Plantering som
pricken över i

Det finns alltid rum för växtlighet, i alla fall med C Planter som effektfullt och bokstavligen lyfter grönskan till nya höjder. Växtlighet ovanpå förvaring och i ögonhöjd ger arbetsplatsen dynamik och erbjuder fler vyer att vila blicken på.

FR-PLANTER

Inramat och
upphöjt

Förvaring förvandlad till en rumslig installation, det är FR Planter. En trämöbel med minimalistisk karaktär som blir ett blickfång i entrén eller en plats för vila i kontorslandskapet. Med grönska i stabila planteringskärl skapas vertikala perspektiv.

Nyheter

Ta del av det senaste.

Press

Läs våra senaste pressreleaser och ta del av högupplösta bilder.

Prislista & Katalog

Ladda ner vår senaste prislista och katalog.