Skip to main content

En given plats för skräp och sophantering

Aldrig i ett hörn

Vi har en enkel regel när det kommer till recycling och sophantering på arbetsplatsen: det måste fungera. Låt inte sopsortering bli bortkastad tid eller plats. Vår inställning är enkel, sopkärl, papperskorgar och källsorteringskärl måste utöver att vara praktiska också vara attraktiva och enkla att förstå. Våra produkter är gjorda för att sticka ut, inte gömmas i ett hörn. Vi har gjort dem till rummets stjärna, för när de syns så används dem.

Sopkärl som är tydliga och synliga är mer sannolika att användas.

Skapade för att fungera

Våra varierade avfallskärl visar på vår passion för funktion och innovation. Från den lekfulla och unika Pelican och minimalistiska Arkityp till den mobila serien Bin There, har vi något som fungerar på alla platser.

Med funktioner som hjul, handtag, lock, luckor och enkla system för tömning och underhåll är samtliga av våra sopkärl skapade för att återvinning ska fungera.

Hållbar resurshantering

Vi har alla ett ansvar att göra vad vi kan för att förbättra sophantering och därmed minska avfallets påverkan på miljön. I linje med Agenda 2030 jobbar vi liksom andra företag med detta, inte minst genom att skapa produkter för hållbar resurshantering.

ARKAD

Uppradat och
upplyft

Arkad tar så mycket plats som du ger den. Välj att sticka ut med färg, eller låt den smälta in med en monokrom variant. Sopkärlen är väl tilltagna i volym och har olika typer av lock för enklare sortering. Små fötter ger ett luftigt uttryck som också underlättar städning.

PELICAN

Gjord för att
ta plats

Sopkärlet Pelican är en smidig no-touch-lösning med pedal för kontoret eller arbetsplatsen. Placera den gärna i centrum, Pelican är gjord för att synas och ta plats. Finns i två storlekar.

BIN THERE

Sophantering
på hjul

Moderna arbetsplatser och kontor behöver ofta rum för flexibilitet och spontana aktiviteter. Med sophantering på hjul kan resterna från den spontana lunchen på terrassen enkel hanteras, eller tusentals post-its från workshopen kasseras.

EXHIBIT

Optimera
källsorteringen
med stil

Exhibit är sopkärlet för arbetsplatser med stora behov men som inte kompromissar med estetiken. Denna generösa produkt kommer med många tillbehör och kan kombineras till en källsorteringsstation eller placeras som separata enheter.

Nyheter

Ta del av det senaste.

Press

Läs våra senaste pressreleaser och ta del av högupplösta bilder.

Prislista & Katalog

Ladda ner vår senaste prislista och katalog.