En kram-stol

Karmstolen Enfold föddes ur en dröm om en stol men också ur ett faktiskt behov av stolar till vår möbelfabrik i Kalmar. Karmstolen är designad av Sami Kallio, specialist på stolar i trä, och har en finurligt omfamnande karm som tillåter både upphängning och stapling.

En form med ovala ben skapar en karaktär som skiljer Enfold från många liknande stolstyper, en detalj som även återfinns uppskalad i bordet i samma serie.

Colours

Deep Burgundy

Dusty Blue

Forest green

Black

Ash

Oak

Dimensions

H1: 758 mm, 29,8″
H2: Seating height 454 mm, 17,9″
W: 557 mm, 21,9″
D: 505 mm, 19,9″

Words from the designer
“Man and machine both play a role in many of my creations. I use to merging modern methods of industrial manufacturing with handcrafted techniques.”
– Sami Kallio

Enfold table

Bordet i Enfold-serien är ett multifunktionellt system och kreativ utveckling av det traditionella konferens eller middagsbordet.

Enfold work

Med lekfulla och kulörta accessoarer som hängs på Enfold table transformeras bordet till en modern arbetsplats som kan anpassas med en flyttbar hurts, en bricka och en ställning att hänga en ljudabsorbent i.

Lumber

Lumber är skapad just för platser där traditionellt sittande eller sittmöbler är överflödiga eller helt enkelt inte får plats.