Skip to main content
Nyheter

COTTAGE

By maj 21, 2019maj 27th, 2019No Comments

Till 2018 har vi tagit fram ett system där vi inspirerats av arkitekter. Systemet är näst intill arkitektonisk i sitt utförande. Systemet har vi valt att kalla för Cottage.

Cottage bygger på tre olika förvaringsmoduler  för arbetsplatsens olika behov och två ramverk som ger rymd, flexibilitet och liv till konceptet. Systemet har inte en tydligt definierad fram och baksida vilket gör att den med fördel kan placeras mitt i rummet.

Vi har valt att dela upp förvaringen mellan det mindre skåpen för den privata förvaringen och det större skåpen för gemensam förvaring – teamskåp. Storleken på det privata skåpet är anpassat till den personliga förvaringen av kontorets typiska nödvändigheter, så som dator, mappar m.m. Teamskåpen ger möjlighet till förvaring av material rörande ett projekt, en grupp, en avdelning eller något som alla borde ha tillgång till. Teamskåpen kan även användas till förvaring av ytterkläder, träningsväskor och andra ting som inte får plats i de personliga skåpen. Genom RFID-lås går det anpassa behörigheten och arbetsplatsen får en säker förvaring.

I det större ramverket med stoppning har vi gjort god plats för vila eller kreativa möten, om flera moduler används. Välj mellan ett stort antal fina och slitstarka ulltyger på åtminstone 100.000 Martindale från Camiras Synergy serie.

Med den lilla kuben kan du bryta upp och skapa mer lekfull uppdelning mellan skåpen.

Cottage-personlig-förvaring