Elegant servering
på hjul

Bistro är en elegant och mobil serveringsvagn baserad på Bin There. Skillnaden är att Bistro har en toppbricka i trä för exempelvis servering eller transport av saker och ting. På den nedre metallbrickan kan två cylindriska kärl för sophantering placeras, varsamt hållna på plats av en nätt ram. Vagn och kärl är försedda med detaljer i naturgarvat läder från Tärnsjö.

Kärlen går även bra att använda fristående utan lock, exempelvis som krukor för växter. Vagn och tunnor är lackerade i strukturlack och finns i fem färger: Olive green, Copper Brown, Antracit, Signal White och Beige.

Val av bricka:
Vitpigmenterad askfaner.
klarlackad ekfaner.
Samtliga utföranden är med plywoodkärna.

Colours

Copper Brown
RAL 8004

Olive
RAL 7002

Beige
RAL 1001

Anthracite
RAL 7043

Signal White
RAL 9003

WP Ash veneer

Oak veneer

Dimensions

Bistro
H: 780 mm, 30,7”
W: 772 mm, 30,4”
D: 340 mm, 13,4”

Words from the designer
“Our main inspiration has been the classic and elegant drink trolleys from the 30’s”
– ADDI

Typisk funktion med arketypisk form

Utseendet är baserat på den arketypiska formen för ett returkärl med lekfulla och omhändertagna detaljer som bidrar med det lilla extra.

Ett iögonfallande inredningsobjekt

Denna pedalhink är en serie återvinningskärl för det moderna kontoret som varken kompromissar med stil eller med miljön.

Bin There vinner Archiproducts Awards

” Bin There won several international design awards in 2020 for its unique design. Our goal with waste sorting is to make it aesthetically pleasing and thereby highlight it in the office environment.” – Malin Muskala