Skip to main content
NewsNyheter

Lansering av vårkollektion

Mizetto lanserar nyheter för det lekfulla kontoret

Denna vår lanserar Mizetto en ny lekfull, kreativ och innovativ kollektion möbler och accessoarer för kontoret. Möt oss i Chicago på Neocon eller i Köpenhamn under 3 Days of Design för att uppleva och se alla produktnyheter.

Vi börjar med försiktiga steg lämna pandemin bakom oss och med det är en sak säkert, vi kommer aldrig att se på jobb på samma sätt någonsin. Äntligen – om vi får säga det – är kontoret varsomhelst och överallt där en dator kan ställas upp och laddas. Därför är Mizettos vårkollektion fokuserad kring att göra denna plats, där arbete sker, så personlig och kreativ som möjligt. I hemmet, på ett kontor eller var som helst som kan bli en arbetsplats, temporärt eller för en lång tid.

I vår introducerar vi en färgsprakande kollektion av accessoarer och nödvändigheter. Tillsammans som en familj eller som enstaka objekt adderar de både funktionalitet och kreativitet till varje arbetsplats. Våra produktnyheter är Edit, en vägghylla som låter användaren skapa personliga stilleben och  Beside, en hurts på hjul med anpassningsbar förvaring.

Hela kollektionen är designad av Giulia Pesce och Ruggero Bastita på designstudion Nooi som är baserad i Torino i Italien. Som vanligt är alla Mizettos produkter producerade lokalt och i samarbete med noga utvalda partners, vilket innebär kortare transporter och minimalt med emballage.

Träffa oss och se hela kollektionen live i Chicago under Neocon, 13-15 juni, eller i Köpenhamn på DDcated under 3 Days of Design, 15-17 juni. Följ oss gärna på Instagram för löpande nyheter, produktbilder och inspiration.

LADDA NER PRESSRELEASE