Skip to main content
Fall Collection 2021

Understand / Hangout / Bloom / Felt Like It / Traysi

Understand är ett skulpturalt hyllsystem och rumsavdelare som gör sig i flera olika miljöer.

Understand är ett skulpturalt hyllsystem och rumsavdelare som gör sig i flera olika miljöer. Ett smycke eller konststycke lika mycket som en förvaring där kuber i olika moduler bildar en helhet. Möbelsystemet leker med begreppet gravitation och dess nästintill svävande hyllor har inga tydliga gränser eller begränsningar.

Design: ADDI

Hangout är arbetsplatsens naturliga följeslagare.

Ett ståbord för det flexibla och aktivitetsbaserade kontoret. En mobil och lättillgänglig yta för snabba och kreativa möten med fokus på nya tankar och perspektiv. Här samsas exponering och avskärmning i en lyckad kombination med gavlar som fungerar både för att nåla upp saker såväl som att dela av ett rum.

Design: ADDI

Bloom är ett nätt hallsystem för ett starkt första intryck.

En klädförvaring med adderade funktioner som har plats för paraplyer, väskor och annat som ofta lämnas i en entré. Här kombineras enkla geometriska former på ett sätt som för tanken till en blommas knoppar och blad vilka utgör möbelns hängare.

Design: STUDIO NOOI

Felt like it är det mobila kontoret i en väska.

Ett sätt att transportera och förflytta personliga saker som material och teknik mellan en förvaring och arbetsplatsen. Väskan i filt av återvunnen PET är rymlig och har en mängd fack och funktioner som gör den till den perfekta commuterväskan.

Design: ADDI

Traysi är den lilla detaljen som ger kontoret eller arbetsplatsen det där extra.

En plats att förvara och sortera, eller ett sätt att bevara och transportera. Brickorna i set om tre är lika mycket en dekorativ skulptur på skrivbordet som en funktionell och mobil liten förvaring för de viktigaste sakerna.

Design: ADDI